Za savremeniji trenutak na vašim rukama: Nails by Jasna Doljanin

Za savremeniji trenutak na vašim rukama: Nails by Jasna Doljanin

Lepe i negovane ruke, simbol su savremene žene. Dugi, negovani i jedinstveni nokti, simbol su savremenije žene.

Od žene dvadeset i prvog veka očekuje se da je u stanju da čuva decu, radi full time posao, naravno, spremi ručak i opera suđe nakon istog, sve to na visokim potpeticama, našminkana i sa urednim noktima. San svake mlade dame jeste da joj isti ti nokti dostignu željenu dužinu i da se na istoj i zadrže nakon kuckanja po tastaturi, pranja suđa i eventualno, sedenja za volanom.

Jasna Doljanin tvrdi, ali i u praksi dokazuje da je čak i sređivanje kuće zanimljiviji posao, ukoliko to radite sređenih, unikatnih i jakih noktiju.

“Treba istaći da su sve vrste nadogradnje, izlivanje i ojačanje noktiju jednako dobre. Potrebe i želje klijenata utiču na izbor tehnike. Prilikom odlučivanja za tehniku treba uzeti u obzir prirodno stanje noktiju, hobi, razne aktivnosti, individualan način života, od čega i zavisi dužina noktiju.” – poručuje Jasna

Nails by Jasna Doljanin učiniće da vaš san o lepim, čvrstim noktima, i bez stresa o tome hoće li pući pri otvaranju limenke, postane stvarnost!

Nega kože ruku je veoma važan deo u manikiru. Utrljavanjem krema u kombinaciji sa parafinskim pakovanjem, kao i korišćenje blagog pilinga, ostvaruje se dugotrajni efekat negovane satenske kože ruku.

Nadogradnja noktiju i davanje željenog oblika i veličine, vrši se pomoću  tehnika:

  • Gel nadogradnje (tehnika nadogradnje nokatne ploče pomoću tipsi i gelova)
  • Izlivanje noktiju (tehnika nadogradnje ili protetika nokta gde se pravi prirodan produžetak nokta na šablonima uz pomoć više vrsta specijalnih gelova)

Nail art (ugradnja cirkona i rukom slikani nokti) predstavlja mogućnost da na maštovit način ukrasite svoje nokte.

U narodu se kaže “Vidi kako ima negovane ruke, ta sigurno ništa ne radi.” Budite baš ta žena koja će sve da postigne i imaće baš takve ruke uz Nails by Jasna Doljanin! Budite jedna i jednostvena i pridružite se ostalim zadovoljnim ženama sa Jasninog instagram profila.

 

1 Comment

  1. Provericemo, hvala na dobrim savetima i smernicama.. Nama zenama je to preko potrebno uvek

Ostavi komentar