Šta žene vole (by Alexandra)

Šta žene vole (by Alexandra)

Kao pripadnica ženskog pola, apsolutno heteroseksualne orijentacije, što dokazuje afinitet prema muškarcima i naravno prelepom muškom telu kom se treba diviti.

Muškarci su, za vreme Stare Grčke bili bogovi lepote, tada žensko telo uopšte nije svrstavano u lepo, niti se njemu pridavao toliki značaj na pijedestalu lepote. U staroj Grčkoj je bilo važno da je žensko telo simetrično, a muško telo je moralo biti izvajano, jako, zategnuto, mišićavo. To “vajanje” muškog tela kao simbola lepote je za vreme srednjeg veka malo izgubilo na značaju, kada je taj isti značaj pridavan oblom ženskom telu. Izvajano muško telo je bilo simbol muževnosti, snage, velike količine testosterona i većih šansi za razmnožavanjem, kao jednom od osnovnih životnih potreba.

img_20161114_215134htfhgfhgfh

Kao i u svetu životinja, mužjak-muškarac sa izraženijom muževnošću će imati i veće šanse za oplodnjom ženki, jer će svakako biti uočen od strane njih, zbog izražene maljavosti, krupnih ramena, velikog obima ruke-bicepsa,  jačih i oblikovanih grudi, snažnih nogu, jakih ramena i širokih leđa. Izgleda da nas evolucija nije dovela do prevelike razlike baš u ovom nagonu, od životinja. (Naravno da ne poredim ljude sa životinjama, ali je evidentno da će feromoni i kokteli polnih hormona učiniti svoje da nam neko bude privlačniji i da poželimo da imamo potomke sa tom osobom).

Pre svega da počnem od očiju. Oči zaista jesu ogledalo duše i volim prodoran pogled, volim sjajne oči koje odišu nekom bezobraznom, smelom energijom i živahnošću, kao i mladolikim pogledom, punim radoznalosti. Preferiram plave oči, al ii braon itekako mogu biti dovoljno zanimljive.

Volim punije usne i lepe zube, kao i osmeh, jer se i po osmehu vidi nečije samopouzdanje i zdravlje, volim pozitivne osobe.

Boja kose i tena mi nije toliko bitna, naravno, lepše je kada je tamniji ten u pitanju, ali dobro.

Volim izraženiji vrat, mišićav, jer se i po tome vidi koliko je dečko u treningu.

 

Da se vratimo na ključne i očekivanije delove tela, a to su grudi, ramena, leđa, stomak i noge.

Volim izdefinisane i izražene muške grudi, jer se suprotnosti privlače

Takođe, volim široka i mišićava ramena, jer i po jakim ramenima može da se vidi da lik vežba i da je dovoljno jak.

img_20161114_215205uytutyu

Obožavam široka i izdefinisana muška leđa, jer zaista mislim da su odraz muževnosti i snage, a i odraz toga koliko muškarac vodi računa o sebi, svom telu i zdravlju. Volim kada se ocrtavaju mišići i na donjim leđima. Ne volim previše izdefinisano muško telo, jer ta definicija, osim estetike danas apsolutno ništa ne znači- ne znači da je muškarac dovoljno jak, sposoban da zaštiti ili podigne devojku, da se i na druge načine stara o njoj i potomstvu.

Volim jake ruke, kao i izdefinisane podlaktice, jer ne volim da ja imam veći biceps od muškarca. Ali, takođe, ne volim da te ruke izgledaju kao baloni napunjeni vodom i da nisu u skladu sa visinom i ostatkom tela, simetrija pre  svega, u tome se slažem sa starim Grcima.

Meni, lično nije bitan izdefinisan stomak, to mi je jako lepo za videti, ali mi nije presudno u izboru partnera. Više volim kada ima malo “sala” preko jakog, mišićavog stomaka, ali da taj stomak nije 8-pack.

img_20161114_215232hhhh

Ono što zaista volim i što mi je turn on do bola, su jake muške noge. Volim kada konačno neko ima jače noge od mene, a evidentno je da su moje zaista jake. Zaista mrzim kad vidim nožice poput čačkalice kod muškarca, a ramena i ruke poput Švarcenegera. Simetrija, please! Takođe, bitno je da uz butine budu i jaki listovi, kako bi sve bilo mišićavo i skladno u isto vreme.

I za kraj- muška guza, e ona mi tek ništa ne znači. Žena je ta koja treba da ima oblikovanu guzu, mada dok se rade noge, ili čučnjevi, i guza će biti sve bolja i mišiićavija i podignutija.

Ali, iskreno, najbitnija je energija, šarm i harizma koju neko poseduje, elokvencija, takođe, nije na odmet.

Da bi izgled i utisak bili kompletni, vežbajte i mozak, ne samo ruke, kao i stav i samopouzdanje koje je potkrepljeno činjenicama.

Tekst: Aleksandra Stojanović

Ostavi komentar