Prava osoba pravoj osobi: Osoba preko puta Vas

Prava osoba pravoj osobi: Osoba preko puta Vas

Osoba preko puta vas će vas tretirati na način koji će u vama buditi mir i sreću samo ako je prava i vama jednako vredna. Jedino takva vas može videti.

Kad smo mi visoko pozicionirani u svetu pozitiva i kada imamo razumevanje veće od ega, tada bolje vidimo osobe oko nas. Kao takvi sposobni smo za izgraditi pravi odnos i pravu ljubav. Čemu sav naš trud ako se ljubavi danas samo spominju i ako ih niko ne ceni? Ako ste prava osoba, odgovor je u vama i glasi: ja cenim ljubav. Kao neko ko ceni ljubav i ko je voljan da ide putem razumevanja i razvoja pozitivnih osobina, u interakciji sa svetom zainteresovaće svaku osobu koja ima isti stav. Dakle ovde vidimo da je osoba preko puta vas apsolutno jednaka vama. Sve što je potrebno jeste da kroz život pričate o onome što vi jeste, bez laži i maski koje svakako padaju na prvoj kaskadi koja vam zatraži da budete osoba za koju se predstavljate. Budite spremni i na one koji vam laskaju a žele isključivo vašu lepotu. Zato kako bi znali s kim tačno imate posla ne žurite sa sexom već se upoznajite u svetu realnosti i osobina koje imate. Ne trudite se da ispričate zanimljivu priču već budite vi i budite iskreni. Ne žurite, vreme skida maske. Jednaka je dobit gubitak pogrešne osobe koliko i dobit prave. Osoba preko puta vas će vas tretirati na način koji će u vama buditi mir i sreću samo ako je prava i vama jednako vredna. Jedino takva vas može videti. Dakle vi ste kao dobra i svesna osoba parametar koji će približiti kvalitetne konekcije a učiniti vidljivim i one suprotne. Osoba preko puta vas treba da pokazuje razumevanje i želju za razvojem. Ne sudite joj po broju mana ukoliko se pokaže da je neko ko je voljan da ispravi sve što treba biti ispravljeno. Osobe kojima niste zanimljivi kao takvi su osobe kojima biste bili zanimljivi kao predatori ili nekakvi mačo bahati muškarci, to bi vas učinilo njima jednakim, ovako će vas jednostavno odgurnuti u vašu korist. Zašto ovo kažem? Fokus na ovakvim stvarima drže isključivo oni koji su podložni svojim nagonima i slabiji su od njih. Ovo su karakteristike nesvesnih ljudskih bića nesposobnih da daju razumevanje, ljubav ili bilo šta drugo. Sa njima možete kompenzovati telo ili uživati u imitaciji ljubavi na bazi ega, sve preko toga nisu u stanju videti.

 

Prihvatite odgovornost za sve što svojim delima govorite o sebi i svojim zaslugama i osoba preko puta vas će biti ona koju tražite. Ostale će vas jednostavno zaobići.

Ostavi komentar