Konflikti u teretani

Konflikti u teretani

    Teretana. Mesto na kojem će pametne i izgrađene ličnosti, poboljšati kvalitet i lepotu svoje ličnosti.Ali ona ne služi samo za to.To je mesto na kojem ćete naći osobe raznih profila, izgleda i razmišljanja.Mračnih pogleda, sa kricima neartikulisane životinje u „teranju”.

shutterstock_194288120-2

     Pojedinci će na mlade i neiskusne vežbače, ostaviti stravičan utisak.Pritom će ti isti, sa nabreklim venama na vratu i obrijanim glavama, podizati enormne tezine.Naravno nepravilno, sa upotrebom majke prirode i fizike, koristeci zemljinu težu i zamah(čiting), ne bi li savladali te „enormne“ težine.

     Posle završene serije, crveni u licu, prošetaće teretanom gledajući kakav su efekat postigli kod ostalih vežbača.Naravno i dalje ne skidajući pogled zvani „A, ŠTA KAŽEŠ“.

     Nego da ne dužim više, jer takvi nisu vredni ni pogleda, a kamo li komentara. Kako izbeći neprijatnost istih? Jednostavno.Ne gledajte u njih.Nisu vredni vaše pažnje ni komentara.Skoncetrišite se na sebe i svoj trening.Fokus treba biti usmeren ka striktnim ponavljanjima, pravilnom izvođenju vežbi i pritom korišćenju ogledala u teretani, gde bi posmatrali svoje pokrete i ispravljali greške.

cardio-gym2

     Međutim, nekada vam neće ni to pomoći.Zato vam savetujem pribegavanju jednog trika, koji u većini slučajeva uspeva. Ako vam neko od tih „velikih“ vežbača, stvara problem, priđite mu sa pitanjem:

“Izvini, ja sam nov ovde.Možeš li mi pokazati neke vežbe za to i to i kako da ih pravilno izvodim“?

     Tim pristupom, nahranićete njegov izopačeni ego i verujte, u velikom procentu, uspeva!!

      Sve ovo vam pišem iz ličnog iskustva i verujte, nikada nisam imao nikakav problem sa takvim ljudima. Samo budite smireni i sigurni u sebe, jer imate posla sa nervoznim i nesigurnim ljudima.Napominjem.Ne znači da su to loši ljudi.Ali, sujeta je čudo.

Srdačan pozdrav.

Piše: Mad Max

Ostavi komentar