Izložba slika Poruke iz Mesečevih dubina Dafne Lončarević

Izložba slika Poruke iz Mesečevih dubina Dafne Lončarević

Upoznajte se sa fantastičnom Dafne i njenim umetničkim stvaralaštvom kroz njenu prvu samostalnu izložbu “Poruke iz Mesečevih dubina”

U beogradskom klubu Ben Akiba White Lounge & Art Gallery u toku je izložba slika Poruke iz Mesečevih dubina Dafne Lončarević. Slike se mogu pogledati četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom od dvadeset časova do ponoći.

Ljubavnici

Radove mlade umetnice odlikuju upadljiva žestina, neobična snaga i čulnost, a istovremeno odišu nežnošću i tananošću. Dafne, koja radi kao joga i fitnes instruktorka, lektorka i astrološkinja. Otkriva da su njene slike inspirisane istraživanjem sopstvenih osećanja, koja je hrabro predstavila u svojim radovima.

Pogled iz duše

„Nije lako ogoliti dušu pred celim svetom, ali verujem kako je to trebalo da uradim jer je najvažnija poruka mojih slika ljubav prema sebi. I mnogo me raduje zato što je toliko ljudi shvatilo tu poruku“, kaže Dafne.

Tehnika molitve

Umetnica koja tvrdi da duhovni mir i osmeh mogu promeniti svet dodaje kako je zbog velikog interesovanja odlučila da napravi i ograničene serije printova svih slika koji će moći da se kupe po pristupačnijim cenama.

Zaron

 

Ostavi komentar