Suits – pravni tim koji ostavlja bez daha

Suits – pravni tim koji ostavlja bez daha

Serija Suits se pušta već sedam sezona, gde se u svakoj sezoni Harvi Speker i Majk Ros nalaze u novim na izgled nerešivim problemima. Način rada i snalaženja ovog šarmatičnog dua, predstavljaju uživanje za svakog ljubitelja prava.

Kada si neko ko pravo i zakone zna napamet, ali nikada nisi dobio diplomu da se time baviš, dobiti posao kod jednog od najboljih advokata u Njujorku zvuči poprilično nemoguće. Baš tako se naša dva glavna lika upoznaju.


Harvi Spekter (Gabriel Marcht), po svom skromnom mišljenju, jedan je od najboljih advokata u svojoj firmi i hitno mu je potreban lični saradnik, neko ko želi da bude jednako dobar kao i on, ali nijedan mladi i  “zeleni” advokat koji se našao u njegovoj kancelariji nije ostavio snažan utisak.


Dok se nije pojavio Majk Ros (Patric J. Adams). Svojim poznavanjem zakona, Majk dobija posao na licu mesta, iako nema diplomu da je završio prava. Harviju to ne smeta, jer njegov potencijal i znanje su baš ono što mu treba, te njihov zajednički rad kreće automatski.
Serija Suits se pušta već sedam sezona, gde se u svakoj sezoni Harvi i Majk nalaze u novim na izgled ne rešivim problemima. Način rada i snalaženja ovog šarmatičnog dua, predstavljaju uživanje za svakog ljubitelja prava.
Ukoliko imate vremena za novu seriju, iskoristite ove praznične dane da pogledate prvu sezonu.

Tekst: Jovana Bobeta

Ostavi komentar