Ratovi zvezda pripremaju iznenađenje za fanove

Ratovi zvezda pripremaju iznenađenje za fanove

Studio Dizni planira i novu seriju iz sveta “Ratova zvezda” koja će se naći na njihovoj novoj internet platformi do kraja 2019. godine.

Novi filmovi imaće potpuno nove likove i baviće se delom svemira koji još uvek nije istraživan na filmu, rekao je predsednik Upravnog odbora Diznija Bob Iger. Džonson, poznat po filmovima “Ubica iz budućnosti” i “Braća Blum”, režirao je novi nastavak popularne sage “Ratovi zvezda: Poslednji džedaj”, čije je premijerno prikazivanje planirano za 15. decembar.

“Jako nam se dopala saradnja sa Rajanom. Njegova kreativna sila i način na koji je oblikovao film od početka do kraja bili su jedna od najvećih radosti moje karijere. Rajan će sigurno uraditi neverovatne stvari na praznom platnu koje će imati pred sobom sa novom trilogijom”, kazala je predsednica Lukasfilma Ketrin Kenedi.

Studio Dizni planira i novu seriju iz sveta “Ratova zvezda” koja će se naći na njihovoj novoj internet platformi do kraja 2019. godine. Nakon “Poslednjeg Džedaja”, Dizni će sledeće godine objaviti film o Hanu Solu, dok će se godinu dana kasnije pojaviti “Epizoda IX” u režiji Džej Džej Abramsa. Poslednjih dana američki mediji pisali su da će Dizni kupiti filmski i televizijski sektor studija 20th Century Fox, ali Iger nije hteo to da komentariše.

Preuzeto sa: Dnevni list Danas

Ostavi komentar