Poslovni horoRskop

Poslovni horoRskop

Ovan

Čuje se budilnik.  ,,Samo još malo da odspavam…”

“Jebote opet kasnim 2 sata…!” Toliko o tome. Osobo, ranije legni, može tako?

Bik

Vi ste vredni, ali ste ujutru na poslu nervozni jer niste stigli da pojedete 5kg hrane za doručak (buci, buci) i onda se derete na sve oko sebe iako ste u većini slučajeva dobar lik/likuša, ali to tek nakon što jedete, naravno.

Savet: Manje jedite i posetite psihologa.

Blizanci

A Vi kao radite? Šta? Stalno tračarite sa kolegama i idete na puš i kafa pauze? Neretko idete na posao u odeći iz izlaska i osećate se na alhohol i cigare, raščupane kose… Pobogu, onda makar obezbedite sebi presvlaku u firmi dan unapred. Ako imate radnu uniformu, na konju ste.

Rak

Ne radi vam se danas? Rasplačite se i javite se šefu. Nemojte slučajno da budete vredni i radni: pašće sneg. Jak sneg.

Lav

Dva sata ustajete ranije kako biste se pripremili za posao. Uglavom ste šef, jer volite da dominirate i da u Vas gledaju kao u Boga. Ali vas uglavnom gledaju kao budalu. A ako niste šef, jbg. Onda Vas i sa razlogom tako gledaju.

Devica

Vi ste radnik ne meseca, ne godine, nego decenije. Bravo, beživotni radoholičaru! Nadamo se da ste ponosni što nemate privatan život. Svakako to nije baš lepo, da nabijate uspeh na nos drugima, ali ono… Nemate šta drugo da radite, osim da radite.

Vaga

Mrzite jutro i rad ujutru, ali ustajete i gunđate i ne komunicirate s ljudima pre prve 2 do 3 kafe. Ali, odradite posao, tako nekomunicirajući s ljudima. Umete da se nasmejete, ali tek kada vidite šolju kafe.

Savet: I druge supstance rade isto kao kafa (namig).

Škorpija

Još jedan radoholik. Užas, nađi dečka / devojku, bre! Ma nađi bilo kakvu vrstu zabave!

Strelac

Dolazite pijani na posao i flertujete sa svima. Potrudite se da uživate u pijanstvu jer u flertu svakako nećete uživati.

Savet: Ako smrdite na alkohol, u startu ste kreten. Dakle, nema potrebe da gubite vreme na flert.

Jarac

Uf, dobro, bar je neko vredan i sposoban od svih hororskopskih znakova, a da ne nabija to na nos drugima, nego ćuti i radi. Bravo, Vi ste mačka nedelje! I radnik nedelje! Još samo da ste ostvareni i na nekim drugim poljima, ali ono…

Vodolija

Radite i mrzite to što radite, ali trebaju Vam pare za alkoholisanje i razvrat, pa ono… Moraćete da radite. A ako su Vam roditelji bogati, čestitamo: nije jarac mačka nedelje, Vi ste.

Ribe

Work, work, work, work, work. Radite, ali niste najbolji u svom poslu. Džabe radite onda. Mislim, platu ćete dobiti, ali potrošićete je na gluposti svakako…

 

Ostavi komentar