Peđini individualni treninzi

Peđini individualni treninzi

Sa prvim individualnim treninzima na jačanju fizičke spreme i poboljšanju fizičkog izgleda sam počeo u srednjoj školi i sa manjim ili većim pauzama taj ritam treninga, uz određene promene, održavam do danas.

Prvi šrednjoskolski početak je bio vezan gotovo isključivo za izgled (jer je u tim godinama to nekeko bilo najbitnije), povećanja telesne i mišićne mase, dok je kasnije to bilo sve više i zbog zdravog života. Zbog pauza sa treningom u toku studiranja, došlo je do određenih promena po pitanju fizičkog izgleda kao npr „šlaufa“ na stomaku, tako da je to uticalo na intenziviranje i redovnog vežbanja sa uključivanjem novih vežbi, programom i slično, kao i promene načina ishrane (bez brze hrane, nema jela posle 22h…).

peeeededja

Od samog početka treninga to su manje-više slične vežbe koje su prilagođene kućnim uslovima i koje svako može da vežba (sklekovi, sklekovi na tri stolice, razne vrste trbušnjaka, leđnih, čučnjeva…) sa minimalnim investicijama za pomoćne sprave kao što je teg od 4kg, pilates trimmer i slično.

Danas u vreme kad što zbog posla, što zbog zabave, ali neminovno sam prikovan za kompjuter, ove vežbe i treninzi mi odlično dođu ne samo zbog održavanja fizičkog izgleda (i poboljšanja ukoliko povećavam napor samog treninga) već i za razmrdavanje, pokretanje i kao takvi, pružaju mi odličan osećaj na kraju radnog dana.

Ostavi komentar