Nastavak Bad Moms – Christmas

Nastavak Bad Moms – Christmas

Ovaj nastavak će se zvati “Božić opasnih mama” jer će morati da se nose sa božićnom posetom sopstvenih majki. Velika komedija od prošle godine, vraća se i na velike i na male ekrane! U glavnim ulogama ostaju Mila Kunis, Kristen Bel i Ketrin Han.

Dobre majke su uvek cenjene ali prošle godine odabrana  grupa izmišljenih loših majki napravila je duhovnu zabavu. Bad Moms glumili su Mila Kunis, Kristen Bel i Ketrin Han. Jedna od uspešnijih komedija sa budžetom od 20 miliona dolara, uzimajući širom sveta oko 180 miliona samo u 2016. godini. Iako su reakcije bile mešovite, taj finansijski učinak bio je dovoljan da bi impresionirao STX Entertainment, pošto su zvanično najavili da je nastavak na putu, samo ovaj put će se pojaviti tema odmora.

 

U nastavku će se videti tri dama koje će se baviti sa najtežim naporima, u najlepše vreme u godini, kada njihove mame dolaze u posetu.

Ekipi se pridružuju i Suzan Sarandon koja će glumiti Karlinu majku (Han), Kristina Baranski Ejminu (Kunis), a Čeril Hajns Kikinu majku (Bel).

A Bod Moms Christmas Trailer

Vest preuzeta sa: Cinemablend

 

 

,

Ostavi komentar