Jusi Adler-Olsen: gost na ovogodišnjem sajmu knjiga

Jusi Adler-Olsen: gost na ovogodišnjem sajmu knjiga

Vulkan izdavaštvo će omogućiti svim posetiocima da se upoznaju i druže sa nekima od najpoznatijih svetskih autora, a ove godine specijalan gosti na štandu u Hali 1 biće Jusi Adler–Olsen, pisac popularnih krimi romana.

Jusi Adler–Olsen rođen je 1950. u Kopenhagenu. Njegove knjige su prodate u milionima primeraka širom sveta, ovenčan je mnogim prestižnim književnim nagradama i ključna je figura skandinavskog trilera. O popularnosti njegovih dela govori i činjenica da su čak tri romana do sada ekranizovana. Vulkan izdavaštvo objavilo je pet Jusijevih romana: Žena u kavezu, Bez milosti, Poruka u boci, Ukus osvete i Efekat Marko a na Sajmu će autor srpskoj publici predstaviti novi roman intrigantnog naziva Manipulator.

A u romanu manipulator, Olsen nastavlja u svom uobičajenom ritmu: Karl Merk dobija poziv od kolege i nema izbora nego da povede Sektor Q u tragičan, ledeno jeziv slučaj prelepe srednjoškolke koja je pre sedamnaest godina nestala iz škole, a potom pronađena obešena o drvo. Istraga će ih odvesti od udaljenog ostrva Bornholma do čudnog kulta i njegovog harizmatičnog vođe, čoveka koji je neobično neodoljiv ženama. Karl i njegovi asistenti nameravaju da zaustave ubicu i veštog manipulatora koji odbija da mu išta – ili iko – stane na put. milionima primeraka širom sveta, ovenčan je mnogim prestižnim književnim nagradama i ključna je figura skandinavskog trilera. O popularnosti njegovih dela govori i činjenica da su čak tri romana do sada ekranizovana. Vulkan izdavaštvo objavilo je pet Jusijevih romana: osvete intrigantnog naziva Karl Merk dobija poziv od kolege i nema izbora nego da povede Sektor Q u tragičan, ledeno jeziv slučaj prelepe srednjoškolke koja je pre sedamnaest godina nestala iz škole, a potom pronađena obešena o drvo.

Istraga će ih odvesti od udaljenog ostrva Bornholma do čudnog kulta i njegovog harizmatičnog vođe, čoveka koji je neobično neodoljiv ženama. Karl i njegovi asistenti nameravaju da zaustave ubicu i veštog manipulatora koji odbija da mu išta – ili iko – stane na put.

View this post on Instagram

www.nasemaloskladiste.com

A post shared by NAŠE MALO SKLADIŠTE (@nase_malo_skladiste) on

Vidimo se ove godine na sajmu knjiga. Jusi Adler – Olsen potpisivaće knjige na štandu Vulkan izdavaštva.

Preuzeta vest sa: srbijadanas.com

Ostavi komentar