Filmska preporuka – Svi putevi vode u Rim

Filmska preporuka – Svi putevi vode u Rim

U želji da se ponovo poveže sa svojom buntovnom ćerkom Summer, odlučila je da krene na putovanje u toskansko selo koje je posećivala u svojim mlađim danima.

 

Maggie je strašna majka i nastavnica pisanja sa koledža iz Njujorka. U želji da se ponovo poveže sa svojom buntovnom ćerkom Summer, odlučila je da krene na putovanje u toskansko selo koje je posećivala u svojim mlađim danima. Po dolasku, Maggie vidi Luca, bivšu ljubav, zgodnog ljubavnika koji idalje živi sa svojom majkom, Carmen. Carmen i Summer vođene svojim osećanjima da povrate ljubav svog života kradu automobil i beže u Rim. Carmen želi da se uda protiv želje svojeg sina, a Summer nedostaje momak iz Njujorka. Ubrzo, Maggie i Luca kreću za njima, dozvoljavajući dvoma neusklađenih parova da uživaju i provode neko vreme zajedno i razviju novo razumevanje jedni za druge. Da li će se Carmen udati za čoveka svoga života, da li će Summer pronaći svog dečka i da li će shvatiti šta je dobro za nju – šta se dalje dešava preostaje Vam da saznate sami pogledavši ovaj film.

Glavnu ulogu igraju: Sara Jessica Parker kao Maggie, Rosie Day kao Summer, Raoul Bova kao Luca i Claudia Cardinale kao Carmen.

 

Trejler

Izvor: www.imdb.com

 

Ostavi komentar