fit 365 srbija

fit 365 srbija

Mi smo dvoje amaterskih sportista sa istim ciljem. Da pokažemo i dokažemo da svako ko ima malo volje, može svoje zdravlje i telo da dovede u nešto najpribližnije savršenstvu, ma kojim se poslom bavio i ma koliko vremena za to imao. Pronašli smo se slučano na društvenim mrežama i shvatili da imamo zajednička interesovanja. Sada želimo da okupimo sve ljude sa sličnim interesovanjima vezanim za trening, fitnes, bodibilding itd.

„Treniram od sledećeg ponedeljka“, uzrečica  je mnogima, ali i gorak izgovor onima koji sebe ne mogu da nateraju da posvete vreme svom telu. Da, svaki početak je težak, ali mi smo tu da vas motivišemo i podelimo iskustva sa vama, kao i da zajedno prođemo kroz neke osnove vežbanja, ali i saslušamo vaša iskustva i priče. Napominjemo da smo amateri i da je cilj da se međusobno podržavamo i motivišemo. Za stručne savete postoje osobe koje se time bave.

Na blogu ćemo postavljati naša iskustva, naše fotografije (na kojima se napredak najbolje vidi) bez fotošopa, bez hemije i bez profesionalne šminke. Čista priroda. Onako kako ljudsko telo izgleda kada trenira bez suplementacije, bez hemije i bez preozbiljnih režima ishrane. Jako telo običnog čoveka. Nešto što svako može da postigne uz minimalno vremena. Čak i ako nemate vremena za odlazak u teretanu, tu smo da podelimo sa vama najoptimalnije uslove za vežbanje (na otvorenom, u sopstvenoj sobi itd.), uz pomoć kojih ćete biti sasvim zadovoljni svojim izgledom.

Ono što jeste najvažnije je da shvatimo da nema potrebe da izgledamo kao supermodeli ili profesionalni bodibilderi da bismo bili sasvim zadovoljni sobom. Isto tako, nema potrebe da izgledamo ni kao strogi profesori, ako nam je to struka. Poenta je naći odgovarajući balans. I poenta je posvetiti se sebi i svom telu. Naći sponu između duha i tela koja će nas učiniti srećnim.

 

Uroš i Alexandra

Ostavi komentar