Anita Topalović: Ne odustajte od svojih snova

Anita Topalović: Ne odustajte od svojih snova

Anita Topalović je devojka rodom iz Smedereva, koja je svoju muzičku karijeru otvorila ulaskom kroz velika vrata i neobičnom pesmom “Ayahuasca”.

Nastavila je da svoju karijeru razvija u kvalitetnom stilu i svoju publiku obraduje objavljivanjem covera popularnih svetskih hitova poput “Havana”, “Wicked game”, “Crazy in love” itd. Sa ovom mladom pevačicom popričali smo o njenim snovima, pravcu u kojoj će se razvijati njena karijera, ali i o muzičkom ukusu…

  • Anita, preporuči nam, za početak, jednu pesmu, kojom bi ti otpočela savršeno jutro?

Rudimental & Major Lazer – Let me live

  • Kada si otkrila da je muzika ono čime želiš da se baviš?

Oduvek sam znala da ću se baviti muzikom, samo je bilo pitanje kada ću biti dovoljno hrabra da pratim svoje srce i put.

  • Kada si imala sedam godina, ko su bili tvoji muzički uzori?

Kada sam bila mala uzori su mi bile Alicia Keys i Britney Spears. Mnogo sam volela njihove pesme i uvek pevala po kući. Sada su se moji uzori znatno promenili.

  • Kada čuješ koju pesmu, uhvati te nostalgija za proteklim vremenima / društvom iz škole / prvom ljubavi?

Obično su to pesme grupe ,,Colonia”

  • U čemu više uživaš, kada pevaš ispod tuša / u studiju / pred publikom? Kada sebi najbolje zvučiš?

Nije mi toliko bitno mesto gde pevam, već osećaj koji imam dok pevam. U svojoj punini sam u studiju, tada sam najiskrenija i mogu da prenesem tu emociju koju želim bez nekih distrakcija, ali isto tako volim i da pevam pred publikom, jer se tada dešava razmena energije koja je najbitnija.

  • Otkrij nam kada si se najbolje, a kada najgore osećala kada je tvoja muzičkakarijera u pitanju?

Na početku sam, i još uvek nisam imala prilike da doživim neke velike kontraste, ali mi je svakako najbolji osećaj bio kada sam izbacila svoju prvu pesmu ,,Ayahuasca” i kada sam izbacila svoj prvi cover na Youtube-u.

  • U saradnji sa Bassivity Digital, urađena je pesma Ayahuasca. Kako je to proteklo i da li si zadovoljna reakcijama publike?

Saradnja je protekla sjajno, i zahvaljujući kompozitoru Tediju Lazareviću i tekstopiscu Željku Marinkoviću zajedno smo stvorili nešto smo što smo u tom trenutku imali da kažemo i podelimo. Reakcija je onakva kako smo očekivali da će biti. Mnogi nisu razumeli pesmu, i nije im se dopala, a oni koji su je razumeli i kojima se sviđa kažu da je skroz drugačija od ostalih u pogledu muzike, a pogotovu teksta.

  • Koju pesmu bi svima preporučila da odslušaju kada su najviše tužni?

Good Life – ZHU

  • Reci nam, za kraj, otpočela si snimanje covera nekih od najvećih svetskih hitova. Kakve su reakcije na to i da li ćeš time nastaviti da se baviš?

Do sada sam dobijala samo pozitivne komentare i dosta podrške, ali još uvek mnogo ljudi ne zna za mene i čime se bavim. Sigurno ću nastaviti, to je ono što me ispunjava i gde smatram da mogu da podelim sebe, da se izrazim i inspirišem druge.

  • Planovi za budućnost i poruka čitaocima Našeg malog Skladišta?

Nemam plan, očekujem pozitivne događaje i osobe u mom životu, pratim svoju intuiciju i zbog toga verujem da će me odvesti na pravo mesto, u pravo vreme, kao što je i do sada.
Poruka za čitaoce jeste da uvek budu svoji i da ne odustaju od svojih snova, jer nikada ne znaju koja im se vrata mogu otvoriti.

Anitin rad možete pratiti na njenom youtube kanalu klikom na link cover pesme. Zapratite i Anitin instagram profil OVDE!

Razgovor vodio: Uroš Timić

Ostavi komentar