Црно Crni: Novi roman Marka Mićovića

Црно Crni: Novi roman Marka Mićovića

Povodom izlaska njegove druge knjige, a prvog romana koji nosziv naziv Црно Crni, Marka Mićovića, modela i pisca iz Beograda sa čijim smo se stvaralaštvom sretali već u vidu šaljive poezije, pitali smo nekoliko pitanja:
1. Ideja za roman nastala je kako? Do sada si pisao pesme, hoćeš li nastaviti da se baviš poezijom ili si se pronašao u ovome?
Ideja da napisem roman nastala je na osnovu istinitih prica iz mladosti moga oca. Poezija mi je dosta draga, ali vise necu izdavata knjige sa poezijom. Poeziju cu samo slati na sajt “Nase malo skladiste”.
2. Ovo je tvoj prvi roman. Kako je teklo pisanje, a kako izdavanje?
Tako je ovo je moj roman prvenac. Pisanje je trajalo dugo, i teklo je dosta komplikovano. Izdavanje je bilo dosta lakse.
3. Jesi li već dobijao komentare čitaoca?
Komentari su uglavnom pozitivni, bar za sada.
4. Hoćemo li moći da čujemo nešto više na nekoj književnoj promociji? Gde možemo da nabavimo tvoj roman? Kako će od sada teći tvoja karijera kao pisca?
Knjizevne promocije nece biti. Nemam poverenja u promocije. Moj roman mozete nabiviti od mene u knjizari Delfi SKC i Cigoja stampi studentski trg 13. Tecice nadam se uzlaznom putanjom.
5. Pišeš li trenutno nešto i šta?
Trenutno pisem zbirku kratkih prica. To ce biti moja treca knjiga.
Roman je objavljen, poput prve knjige, u Čigoja izdavaštvu, a možete ga naći u svim Delfi knjižarama u prodaji. Uskoro ćemo pisati i naše mišljenje o romanu Marka Mićovića, a do tada se možete i sami informisati na sajtu Delfi knjižara.
 

Ostavi komentar